giskard.blog.hu

Ez a Tétékás Nyúz, vagyis az ELTE TTK HÖK hetilapja egykori főszerkesztőjének nemhivatalos, ám annál súlyosabb blogja. Ide kerül ki az, ami be nem kerülhet, meg a többi egyéb is. Kellemes fogyasztgatást és agyvérezgetést!

A legújabb szám

Címkék

campus (5) civil (1) diáksajtó (3) ftv (1) helyvektor (1) illegális (3) krompi (3) melinda (1) nyúz (3) oktatás (1) pénz (3) politika (3) rektor (1) szociológus (2) ttk (2) ttkhök (5) tudomány (1)

Egy százalékkal jobban!

2007.02.11. 19:36 giskard


Bár ennek a blognak nem ez az elsődleges célja, mégis időről időre igyekszünk majd felhívni a figyelmet azokra, akik komolyan tesznek valamit az egyetemért, a karért vagy egyszerűen csak azokért, akik nap mint nap ide járnak. A Természettudományi Karon több közhasznú civil szervezet is működik, akik serényen, áldozatosan, és legtöbbször semmiféle ellenszolgáltatást nem várva munkálkodnak azért, hogy nekünk valahol, valamiben több és jobb legyen.

Évente egyszer mindig eljön az a pillanat, amikor úgy nyújthatunk nekik komoly segítséget, hogy az nekünk csupán néhány tollvonásba vagy kattintásba kerül. Ajánljuk fel nekik személyi jövedelemadónk egy százalékát, és biztassuk erre rokonainkat, barátainkat, ismerőseinket is! Kezeskedem érte, hogy az alább felsorolt szervezeteknek felajánlott pénz a lehető legjobb helyre kerül majd!

Magyar Fizikushallgatók Egyesülete
Adószám: 19025128-1-43
Honlap: http://mafihe.hu/
Ha fizikával kapcsolatos szakra jársz, mindenképp őket válaszd! Kisebb és nagyobb szakmai, közösségi programokat, versenyeket szerveznek, hallgatókat támogatnak, szolgáltatásokat nyújtanak.

Egyesült Biológus Hallgatók Szövetsége
Adószám: 18075900-1-43
Honlap: http://ebihal.elte.hu/
Biológiához kötődő szakra járóknak ajánljuk. Programokat szerveznek, pólókat nyomnak, és dinamikusan fejlődnek.

Kerge Zerge Természetjáró és Kulturális Egyesület
Adószám: 18175732-1-43
Honlap: http://ttkhok.elte.hu/kergezerge/
A legjobb választás azok számára, akik szeretik a közösségi kirándulásokat hazánk és a környező országok lenyűgöző szépségű tájaira, városaiba.

ELTE TTK Hallgatói Alapítvány
Adószám: 19652595-2-43
Honlap: http://alapitvany.elte.hu/
Ha nem érzed úgy, hogy az előbbi három csoportba tartoznál, akkor válaszd őket! Rendszeresen szerveznek programokat, kirándulásokat a kar hallgatóinak, igen jutányos áron. Emellett üzemeltetik a Hallgatói Boltot, és sokféle tanfolyamra is jelentkezhetsz rajtuk keresztül.

A személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlásáról az adójukat az APEH által megállapíttató magánszemélyek, illetve az egyéni vállalkozók február 15-ig rendelkezhetnek, az önadózást választó egyéb magánszemélyek és azok, akiknek adóügyeit a munkahelyük intézi, május 21-ig tehetik meg ugyanezt. Részletes információk a http://www.apeh.hu/adoinfo/szja/hatarido_1_1.html weboldalon találhatók.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: civil ttk

A bejegyzés trackback címe:

https://giskard.blog.hu/api/trackback/id/tr2535764

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Keto Enhanced Slim 2019.04.11. 19:01:26

Moderálási alapelvek - Határátkelő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
macskaszörny
süti beállítások módosítása